top of page

PARTNER

ICT BUSINESS

ICT VERANDERT MET DE DAG

Wij gaan graag de uitdaging met u aan om uw ICT omgeving voor u te laten werken. 

Zodoende kunt u zich bezighouden met de voor u echte basis, uw onderneming

Inmiddels ruim 25 jaar ervaring en kennis in de ICT Branche.

ICT verandert met de dag en GCT Systems zorgt dat u daar optimaal van profiteert.

 

UW ICT OMGEVING IN VERTROUWDE HANDEN

SERVERBEHEER
MONITORING
WIFI NETWERK
BACKUP ONLINE
CLOUD SERVER
ONLINE WERKPLEK
ADVISERING
REPARATIE
SUPPORT

SERVERBEHEER

Als Microsoft Partner in combinatie met goed opgeleide ervaren systeembeheerders kunnen wij ervoor zorgdragen dat uw servers optimaal functioneren.

 

Dit kan omdat we nog steeds enthousiast worden van elk nieuw project, en elke nieuwe ontwikkeling op server gebied. Dit vanaf onze allereerste Windows NT server, al weer 25 jaar geleden, tot de nieuwe Cloudservers welke wij nu beheren.

MONITORING

Onmisbaar voor elke ICT omgeving is monitoring.

Wij houden alle kritische processen in de gaten en voorkomen problemen al voor zij ontstaan.

 

Uw ICT omgeving wordt op afstand door GCT Systems beheerd en preventief onderhouden.

 

Laat u niet verassen, laat ons monitoren.

WIFI-NETWERK

Steeds vaker worden telefoons, tablets en notebooks draadloos gebruikt. Hiervoor is een goed WIFI netwerk noodzakelijk. Om dit te realiseren is meer nodig als een router. Wij zijn dealer van Ubiquite een betaalbare professionele draadloze netwerk fabrikant.

 

Maak van WIFI geen ergernis maar een gemak

BACK-UP ONLINE

Of u nu een eigen server, nas of alleen een PC heeft een back-up blijft een noodzaak. Zelfs als uw data in de "cloud" staat heeft u geen garantie dat deze ook veilig is. Met de nieuwe generatie hijack en ransom malware kan uw data altijd verloren raken

 

Laat uw data Back-uppen en naar onze GCT Back-Up server dan weet u waar uw data blijft en dat u deze altijd weer terug kunt krijgen.

CLOUD SERVER

Cloud voor velen een vaag begrip “niet voor ons”,  laat u voorlichten over de mogelijkheden de cloud voor u kan bieden. Helder en duidelijk over wat wel kan, wat niet kan en wat voor u geschikt is.

 

Uw cloud op maat 

ONLINE WERKPLEK

U wilt overal kunnen werken onafhankelijk van uw computer of notebook. met een online werkplek kan dit vanaf elke locatie met elke computer, tablet of notebook.

 

Uw enige restrictie is een internet verbinding.

ADVISERING

Laat uw huidige ICT omgeving eens door ons doorlichten wij geven u vrijblijvend  een eerlijk advies. Wij hebben collega's die prima ICT omgevingen beheren en indien dit in uw situatie het geval is zullen wij u dit dan ook bevestigen.

 

Als er echter onvolkomenheden zijn die invloed hebben op uw bedrijfvoering is het belangrijk dat dit tijdig geconstateerd wordt. Met ons advies op zak kunt u zelf beslissen of de risico's die hiermee gepaard gaan aanvaardbaar zijn of niet. 

REPARATIE

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van reparatie aan hardware durven wij te zeggen dat uw computer of laptop bij onze reparatiedienst in goede handen is.

 

Wij vervangen niet alleen maar repareren ook, een vast lopende windows hoeft niet altijd een nieuwe installatie te betekenen en een weigerende printer hoeft niet altijd vervangen te worden.

 

Wij repareren alle merken en types computers en laptops.

SUPPORT

Uiteraard bieden wij hulp op afstand bij problemen, wij nemen dan remote uw computer of laptop over om het probleem voor u op te lossen.

 

Daarnaast kunnen wij tevens bemiddelen bij problemen met software pakketen van uw leveranciers of internetproviders. Wij treden dan op als tussenpersoon en gaan voor u aan de slag om de problemen op te lossen.

Please reload

25 JAAR

ERVARING IN DE ICT

bottom of page