top of page

OUR

TALENTS

FOCUS OP EIGEN SPECIALISME

Talenten slaan hun handen ineen. Door gebruik te maken van elkaars kennis en expertise, maar zich vooral te blijven focussen op hun eigen specialisme zijn wij in staat elkaar te versterken en u heel wat werk uit handen te nemen

 

Van de starter voor wie alles – computernetwerk, huisstijl, brochures en wat al niet meer – nog gerealiseerd moet worden tot de succesvolle ondernemer die toe is aan een volgende stap; onze talenten kunnen u van een totaalconcept voorzien.

 

WIJ NEMEN U GRAAG WERK UIT HANDEN

DESIGNSTEIN
MMAGINE

Wij kunnen er voor zorgdragen dat u als ondernemer sneller gevonden wordt via het virtuele web, door een professionele website voor u te verzorgen die uw vakmanschap aantrekkelijk verwoordt.

 

Maar daar blijft het niet bij. Zo kunnen wij u tevens adviseren over de voor u meest geschikte grafische producten, nemen u de uitvoering daarvan eveneens graag uit handen en maken daarnaast met plezier uw drukwerk in orde. Kortom: wij bieden een totaalconcept voor de juiste ‘look and feel’ van uw bedrijf! Een concept dat professioneel overkomt, uitnodigend oogt en uniformiteit uitstraalt.

 

Een eerste indruk kunt u nu eenmaal maar één keer maken. 

Creativiteit in optima forma; of het nu het ontwikkelen van een logo met bijpassende huisstijl is dat op originele wijze de core business verwoordt als het verzorgen van Brochures of in- en outstore communicatie.

.

Door gebruik te maken van elkaars kennis en expertise, maar zich vooral te blijven focussen op ieders eigen specialisme zijn wij in staat elkaar te versterken en u heel wat werk uit handen te nemen.

In zo’n traject komt er (vrijwel) altijd een moment waarop er iets geprint moet worden; visitekaartjes, briefpapier, een flyer, brochure of andere uiting.

 

Daar komt Media Zaken om de hoek kijken. zij kunnen u alles uit handen nemen op het terrein van (begeleiden en/of inkopen van) drukwerk. En gaan voor u op zoek naar het beste product tegen de meest aantrekkelijke prijs.

 

Professioneel en vakkundig kenmerken hun werkwijze, kwaliteit en service worden hoog in het vaandel gedragen

GCT systems heeft in 2014 Optimates overgenomen, hiermee hebben wij onze portefeuille vergroot en onze technische dienst uitgebreid met 2 medewerkers die Microsoft Certified Engineer zijn.

 

Een professionele ICT-partner bij wie het automatiseringsvraagstuk in vakkundige handen is. 

 

Please reload

MEDIA ZAKEN
OPTIMATES

TOTAALCONCEPT

WIJ BIEDEN EEN

TALENTEN WERKEN SAMEN 

bottom of page